(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.defer=true;j.src='https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f);})(window,document,'script','dataLayer','GTM-MK9KP3F');
Rectangle 2.jpg

Toepassingen

Schans- of steenkorven bieden zoveel mogelijkheden! Wat dacht je van een schutting waarbij je afwisselt tussen hout en schanskorven? Of een vuurhaard waarbij je eindeloos veel fijne avonden kunt doorbrengen? 

We noemen de mogelijkheden graag nog even voor u op:
Haarden

Vuurkorven

Inbouw brievenbussen

Urnenmuren

Ontwerp jouw steenkorf
schanskorf schutting Tricht

Tuin anno nu

Aan een tuin worden tegenwoordig andere eisen gesteld dan vroeger. Een tuin is een verlengstuk van het huis geworden. Een plek om buiten te ontspannen. Hierdoor zien we dat tuinen een andere indeling hebben gekregen met andere elementen zoals een vlonder, lounge-gedeelte en een buitenhaard en / of -keuken. Een schanskorf kan in alle gevalle een prachtige en bovendien unieke aanvulling zijn.

Zuilen voor in uw tuin

Voor de decoratie van een tuin met een zuil heeft u veel mogelijkheden. Zuilen met steen zijn er in veel verschillende vormen en afmetingen. Vierkant, rond of een andere vorm en in diverse hoogtes zijn zuilen verkrijgbaar. Een trend die u de laatste jaren steeds meer ziet is een zuil gemaakt van een schanskorf. Dat is een zuil met een frame van ijzer gevuld met stenen.

Schanskorf zuilen
Yellow los.jpg

Stenen voor je schanskorf zuil

Doordat u het frame van de schanskorf kunt vullen met verschillende steenvullingen kunt u een zuil precies de kleur en uitstraling geven die past bij een tuin. Zo zijn er verschillende steensoorten te verkrijgen in tal van kleuren, van licht- tot donkergrijs en van gele tot beige stenen. Daarnaast heeft u ook de keuze uit verschillende vormen, maten en afwerkingen – glad of robuust – die de uitstraling van een schanskorf zuil bepalen. Kijk maar eens naar onze steenvullingen die u kunt gebruiken voor elke zuil gemaakt van een schanskorf. 

Toepassingen schanskorf zuilen

Wij maken schanskorven op maat, hierdoor kunnen we zuilen in elk vorm en afmeting maken voor u. Een zuil kan hierdoor worden gebruikt in verschillende toepassingen. Bekijk hieronder een paar foto’s van tuinprojecten waar schanskorven als zuil zijn gebruikt.

schanskorf-kachel-1630066449.jpg
venderbosch-brakel-1484834096.jpg
schanskorf-met-verlichting-te-america-1491036479.jpg

En wat dacht u van een schanskorf zuil met een brievenbus?

Steenkorf met brievenbus

Zuil voor een tuin nodig?

Wij denken graag met u mee om een idee te realiseren. U kunt uw idee alvast uitwerken in onze designtool en daarna gelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. Liever persoonlijk contact over uw wensen? Dat kan natuurlijk ook, wij spreken u graag!

Kees-Jan - uw schanskorfspecialist

Samen sparren over een schanskorfzuil

Group 105.jpg